Traian Băsescu şi Jeffrey Franks, marţi respectiv miercuri la TVR 1

Preşedintele Traian Băsescu şi şeful delegaţiei FMI în România, Jeffrey Franks, vor fi invitaţii a două "Ediţii speciale", difuzate marţi şi miercuri, la TVR 1, cele două emisiuni fiind dedicate discuţiilor cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional, informează Televiziunea Publică.

87 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu şi Jeffrey Franks, marţi respectiv miercuri la TVR 1

Traian Băsescu şi Jeffrey Franks, marţi respectiv miercuri la TVR 1 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Astfel, marţi, de la ora 21.00, telespectatorii TVR 1 vor afla detalii despre noul acord cu FMI de la preşedintele Traian Băsescu, într-o "Ediţie specială", în direct, moderată de Ramona Avramescu.

Totodată, miercuri, 9 februarie, la aceeaşi oră, Rodica Culcer şi Lidia Moise vor modera o altă "Ediţie specială", al cărei invitat este Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI la Bucureşti.

Traian Băsescu a primit sâmbătă seara la Cotroceni delegaţia Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale, condusă de Jeffrey Franks.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, duminică seară, că noul acord cu FMI va fi pe doi ani şi nu va implica finanţare, fiind de tip preventiv, de precauţie, şeful statului menţionând că Fondul şi UE vor ţine la dispoziţia României banii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici