TVR vrea să cumpere servicii de suport şi mentenanţă pentru producţia digitală a ştirilor

Societatea Română de Televiziune (SRTv) vrea să cumpere, cu aproximativ 73.000 de euro, prin licitaţie deschisă, servicii de suport şi mentenanţă pentru sistemul automatizat de producţie digitală a ştirilor.

188 afișări
Imaginea articolului TVR vrea să cumpere servicii de suport şi mentenanţă pentru producţia digitală a ştirilor

TVR vrea să cumpere servicii de suport şi mentenanţă pentru producţia digitală a ştirilor (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Criteriul de atribuire a acestui contract de achiziţii publice va fi preţul cel mai scăzut, potrivit unui anunţ al SRTv, publicat pe site-ul e-licitatie.ro.

Contractul va fi atribuit prin procedura de licitaţie deschisă, valoarea estimată fără TVA a acestuia fiind de 72.580 de euro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 20 octombrie, ora 11.00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, de la ora 11.30, la sediul din Bucureşti al Televiziunii Române.

Durata contractului va fi de 12 luni, începând de la data atribuirii sale.

În ultima perioadă, TVR şi-a anunţat intenţia de a organiza mai multe licitaţii pentru cumpărarea de echipamente.

Astfel, TVR a cumpărat, cu aproximativ 67.000 de euro (293.705,4 lei), prin licitaţie deschisă, echipamente specifice activităţii de televiziune. Echipamentele au fost cumpărate de la societăţile Creative Broadcast Solutions SRL, O-Video SRL şi Romtek Electronics SRL.

Totodată, SRTv vrea să cumpere cu aproximativ 140.000 de euro, prin licitaţie deschisă, echipamente necesare transmisiei TVR în Republica Moldova, licitaţia fiind în curs de desfăşurare.

În plus, Televiziunea Română a anunţat că vrea să închirieze, cu aproximativ 320.000 de euro, un car High Definition (HD) şi un generator Twin Pack cu personalul de deservire aferent, pentru meciurile de fotbal din Champions League şi cele ale echipei naţionale. Şi această procedură este în curs de desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici