Un fost DJ la Radio 21 a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Capitală

Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost găsit spânzurat, vineri dimineaţă, în locuinţa sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteză a poliţiştilor fiind sinuciderea, potrivit unor surse din Poliţie.

5359 afișări
Imaginea articolului Un fost DJ la Radio 21 a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Capitală

Un fost DJ la Radio 21 a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Capitală (Imagine: Facebook)

Sursele citate au precizat că Nicolae Claudiu Roman, în vârstă de 34 de ani, ar fi lăsat un bilet de adio.

Conform anchetatorilor, uşa locuinţei era încuiată pe dinăuntru, iar pe corpul bărbatului nu s-au găsit urme de violenţă.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteză pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

Claudiu Nicolae Roman a lucrat la Radio 21 până în vara acestui an, iar în prezent era organizator de evenimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici