Un student din Iaşi, beneficiarul unei burse Google

Andrei George Petraru, student la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, este beneficiarul unei burse acordate în premieră de Google studenţilor cu dizabilităţi, informează Google, într-un post publicat pe blogul său.

120 afișări
Imaginea articolului Un student din Iaşi, beneficiarul unei burse Google

Un student din Iaşi, beneficiarul unei burse Google (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bursele au fost acordate de Google pentru anul academic 2010-2011, beneficiarii lor urmând să fie invitaţi, în luna iunie, la Googleplex, în Zurich.

În afară de Andrei George Petraru, burse de la Google au mai primit: Conrad Hochberg (Universitatea Tehnică din Munchen - Germania), Dave Todd (Universitatea Ulster, Irlanda de Nord), Fabio De Dominicis (Universitatea Naples Federico II, Italia), Igor Gonopolshi (Universitatea Ben Gurion, Israel), Jordi Sanchez-Riera (INRIA Grenoble Rhône-Alpes, Franţa) şi Wanda Diaz-Merced (Universitatea Glasgow, Scoţia).

Google a acordat anul acesta pentru prima dată burse pentru studenţii cu dizabilităţi. Aceste burse recunosc contribuţiile ştiinţifice ale studenţilor respectivi, care urmează o pregătire universitară în domeniul computerelor la universităţi din Uniunea Europeană, Elveţia sau Israel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici