"Vocea României", lider de audienţă marţi seară, cu prima ediţie a "Confruntărilor"

Emisiunea "Vocea României" de la Pro TV a fost lider de audienţă marţi seară, când s-a desfăşurat prima ediţie a "Confruntărilor", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1076 afișări
Imaginea articolului "Vocea României", lider de audienţă marţi seară, cu prima ediţie a "Confruntărilor"

"Vocea României", lider de audienţă marţi seară, cu prima ediţie a "Confruntărilor"

Prima ediţie a "Confruntărilor" de la "Vocea României" s-a lăsat cu lacrimi, dar şi cu multă bucurie pentru concurenţii care au trecut în etapa următoare. Duete senzaţionale, momente de emoţie, decizii greu de luat şi voci extraordinare, toate acestea au făcut ca seara de marţi să fie una memorabilă la "Vocea României".

"Ringul" de la "Vocea României" a fost locul de desfăşurare a unor bătălii muzicale de senzaţie ce i-au ţinut pe telespectatorii Pro TV într-un număr impresionant în faţa televizoarelor. Astfel, marţi seară, Pro TV a adunat în faţa micilor ecrane în minutul de maximă audienţă, înregistrat la 21.10, peste două milioane de telespectatori din întreaga Românie. Şi la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Pro TV obţinea în minutul de aur de la 22.15 - 14,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 41%. În acest minut, Antena 1 obţinea doar 3,3 puncte de rating şi 9,5% cotă de piaţă.

Pro TV a fost lider de piaţă incontestabil pe toate segmentele de public, pe toată durata emisiunii (20.16-22.21). Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Pro TV înregistra o audienţă medie de 11,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 29,7% , în timp ce Antena 1 obţinea mai puţin de jumătate, 5,2 puncte de rating şi 14% cotă de piaţă.

Pe întreg publicul din mediul urban, Pro TV a înregistrat 9,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20,9%, Antena 1 obţinând doar 5,6 puncte de rating şi 12,3% cotă de piaţă.

Telespectatorii au fost foarte activi şi în mediile de socializare online, pe durata emisiunii fiind generate sute de postări şi mii de comentarii şi like-uri. Foarte mulţi telespectatori au accesat facebook.com/vocearomaniei, pagina emisiunii urcând în topul paginilor cu cea mai mare creştere a numărului de fani.

Pe tot parcursul pregătirii duetelor, cei patru antrenori au avut ajutoare de nădejde în consilierii lor: Dana Dorian, Randi, Alex Velea şi Monica Anghel. Decizia celor patru antrenori de a renunţa la câte un concurent din fiecare duet pregătit s-a dovedit a fi una extrem de greu de luat, uneori chiar imposibil. Horia Brenciu a fost devastat în momentul în care a trebuit să se despartă de una dintre concurentele sale şi a plâns că un adevărat părinte atunci când a fost nevoit să o aleagă doar pe una dintre ele pentru a merge mai departe. Duetul pregătit de Iulia Puschila şi Krisztina Koszorus a fost unul de senzaţie, cele două prietene cântând impecabil într-o armonie perfectă, lucru care i-a îngreunat şi mai mult sarcina lui Horia Brenciu. Acesta a reuşit abia după lungi deliberări să ia o decizie, iar câştigătoarea a fost micuţa Iulia.

Cel de-al doilea duel pregătit de antrenorul Horia Brenciu s-a dat între Vlad Stoia şi Claudiu Mirea, cel dintâi apreciat pentru timbrul său cald şi plin de sensibilitate, iar cel de-al doilea pentru siguranţa din vocea sa. "Artistul" Claudiu Mirea a câştigat însă în faţa "contabilului" Vlad Stoia.

Nici pentru Smiley, Marius Moga sau Loredana decizia de a renunţa la unul dintre concurenţi nu s-a dovedit mai uşor de luat. Chiar dacă una dintre concurentele sale s-a speriat de nivelul ridicat al competiţiei de la "Vocea României" şi a ales să se retragă din concurs, Smiley a reuşit pentru prima ediţie a "Confruntărilor" să pregătească un duet surprinzător între Cătălin Dobre şi Ionel Istrati.

Chiar dacă acesta din urmă a pierdut în favoarea lui Cătălin, Smiley i-a propus lui Ionel să lucreze împreună la o piesă în limba rusă. "M-aţi făcut mândru!", le-a spus Smiley în final "elevilor" săi, iar pe Cătălin l-a purtat în braţe, la fel cum a făcut şi atunci când l-a ales în echipa sa.

Duetul dintre Ştefan Stan şi Florina Niţulescu a fost un "show adevărat", după cum au declarat toţi cei patru patru antrenori. "Vagabondul şi domnişoara", cum i-a numit Smiley, au obţinut şi primul bis al serii. "Am avut impresia că atacă apaşii" - a spus Horia, impresionat de inflexiunile vocale ale lui Ştefan. "Eşti schizo! Eşti mai mulţi într-unul!", i-a spus la rândul lui Marius Moga, impresionat de cel care a cucerit prin versatilitate şi originalitate în interpretare. "Un duel foarte interesant!" a fost concluzia trasă de antrenori cărora li s-a părut foarte grea decizia de a alege între cei doi. Chiar dacă Florina a fost lăudată pentru vocea sa puternică şi specială la cei 18 ani ai săi, câştigătorul serii a fost Ştefan Stan.

Concurenţii lui Marius Moga au oferit şi ei un spectacol total şi au prezentat duete impresionante prin contrastul vocilor, prin bucuria pe care au avut-o atunci când au cântat, prin chimia dintre personaje. Antrenorul Marius Moga s-a declarat fericit şi încântat de felul în care şi-au făcut treaba "dueliştii" săi şi a ales să meargă mai departe cu Cristian Sanda şi Sebastian Muntean.

Cristian Sanda şi Aura Pohoata au oferit o intrepretare atipică a melodiei "Cry me a river" a lui Justin Timberlake, o versiune orginală pentru care Cristian a fost apreciat la capitolul acurateţe, iar "Albă ca zăpada", aşa cum s-a autointitulat Aura Pohoata pentru vocea sa puternică şi rezonantă. "Mi-aş fi dorit să fi avut vocea lui Cristi la 18 ani!", a declarat încântat Randi, consilierul lui Moga.

La rândul lor, Irina Gorga si Sebastian Muntean au fost o adevărată echipă şi au oferit un duet de excepţie. "Aţi fost foarte dulci împreună!", le-a spus Loredana, iar Horia Brenciu a apreciat sensibilitatea antrenorului Marius Moga.

Loredana, secondată de consilierul său, Dana Dorian, au fost foarte încântate de spectacolul oferit de Aminda Dienes şi Ana Odagiu. "Sunt foarte mândră de voi, v-aţi autodepăşit!", au fost cuvintele Loredanei, încântată de elevele sale. Aminda Dienes le-a oferit o bucurie de zile mari mamei şi bunicii sale, aflate în culise în momentul în care aceasta a fost declarată câştigătoarea "duelului" şi preferata Loredanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici