Ziarul Financiar a lansat Anuarul de business al României - Cei mai mari jucători din economie

Ziarul Financiar a lansat, luni, Anuarul de business al României - Cei mai mari jucători din economie, aflat la a şaptea ediţie, un instrument vital al mediului de business românesc actual şi, în acelaşi timp, un tablou dinamic al acestuia.

314 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar a lansat Anuarul de business al României - Cei mai mari jucători din economie

Ziarul Financiar a lansat Anuarul de business al României - Cei mai mari jucători din economie

Anuarul cuprinde date despre primele zece companii din aproape 80 de sectoare de activitate grupate pe şapte domenii profesionale - energie, construcţii şi real estate, industrie, bunuri de larg consum, IT&C, transporturi şi comerţ, servicii.

Anuarul se distribuie gratuit abonaţilor ZF, iar de luni varianta print este disponibilă în reţelele Inmedio şi Relay, la preţul de 30 de lei.

"În pofida unei economii în stagnare, tabloul celor mai mari jucatori din economia românească este dinamic. Pentru mulţi dintre marii jucatori, 2011 a fost un an bun... Cine a investit cu curaj şi s-a aşezat pe pieţele care au rămas pe creştere a câştigat. Asadar, în ciuda celor trei ani de când economia valsează în jurul lui plus sau minus 2% din PIB, sunt companii care turează motoarele", a declarat Sorin Pîslaru, redactor şef Ziarul Financiar, în argumentul care deschide anuarul.

ZF, brand-ul de referinţă al pieţei de business româneşti, îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. ZF oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie prin ştiri, analize şi articole de opinie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici