26 de zboruri charter săptămânal către Grecia: 3.900 de români merg săptămânal în vacanţă în Grecia. Agenţiile de turism încasează 1,4 mil. euro

Aproape 1,4 milioane de euro încasează săptămânal agenţiile de turism care vând vacanţe cu avionul în insulele din Grecia, nivel aproape similar cu cel de anul trecut, potrivit unei analize a ZF bazată pe numărul zborurilor charter operate spre insulele greceşti.

29 afișări
Imaginea articolului 26 de zboruri charter săptămânal către Grecia: 3.900 de români merg săptămânal în vacanţă în Grecia. Agenţiile de turism încasează 1,4 mil. euro

26 de zboruri charter săptămânal către Grecia: 3.900 de români merg săptămânal în vacanţă în Grecia. Agenţiile de turism încasează 1,4 mil. euro (Imagine: Andrei Iliescu/Mediafax Foto)

În ciuda crizei economice şi a mişcărilor sociale din Grecia, ţara în care turismul contribuie cu aproape o cincime la Produsul Intern Brut, românii nu au renunţat la sejururile în Creta, Rhodos, Corfu şi alte insule.

Astfel, săptămânal sunt operate 26 de zboruri charter către insulele din Grecia, nivel similar cu cel de anul trecut, ceea ce înseamnă că aproape 3.900 de turişti români pleacă săptămânal în destinaţii din această ţară, potrivit calculelor ZF, ce iau în considerare capacitatea de 186 de locuri a unui avion şi un grad mediu de ocupare de 80%.

Citeşte mai multe despre românii care merg în vacanţă în Grecia pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici