Acţiunile din SUA au scăzut din nou. Apple, singura companie care a crescut

Acţiunile din Statele Unite au scăzut marţi, odată cu retragerea preţului petrolului şi aprecierea dolarului, scrie Bloomberg.

1110 afișări
Imaginea articolului Acţiunile din SUA au scăzut din nou. Apple, singura companie care a crescut

Acţiunile din SUA au scăzut din nou. Apple, singura companie care a crescut (Imagine: AFP/ Medaiafax Foto)

Indicele S&P 500 a scăzut la cel mai slab nivel din 7 iulie, în condiţiile în care revenirea modestă de luni a fost depăşită de scăderile din cele 10 industrii. Indicele de volatilitate a crescut cu 18%, la maximul de după Brexit, Apple fiind singura companie din Dow Jones Industrial Average care să înregistreze creştere.

Indicele S&P 500 a scăzut cu 1,5%, la 2.127 în New York. Indicele crescuse luni cu 1,5%, revenindu-şi după declinul major de vineri, când a scăzut cu 2,5%, însă câştigurile au fost şterse în şedinţa de marţi.

Indicele Dow Average a scăzut cu 1,4%, Apple fiind singura companie care a urcat, cu 2,4%.

Avertismentul Agenţiei Internaţionale de Energie, care a spus că supra-oferta de petrol va dura până la finalul anului viitor, a dus la scăderea acţiunilor din pieţele emergente pentru a treia zi consecutiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici