Apariţie publică rară: Fondatorul gigantului Huawei neagă acuzaţiile de SPIONAJ şi îl laudă pe Donald Trump

Ren Zhengfei, fondatorul Huawei, nu iese foarte des în public, însă în urma crizei de imagine pe care compania o are la nivel mondial, acesta a oferit câteva declaraţii referitoare la suspiciunile de spionaj, transmite Go4it.

828 afișări
Imaginea articolului Apariţie publică rară: Fondatorul gigantului Huawei neagă acuzaţiile de SPIONAJ şi îl laudă pe Donald Trump

Apariţie publică rară: Fondatorul gigantului Huawei neagă acuzaţiile de SPIONAJ şi îl laudă pe Donald Trump

Acesta a negat din nou colectarea de date şi posibilitatea de a oferi control guvernului chinez asupra echipamentelor Huawei, însă a venit şi cu o serie de laude la adresa lui Donald Trump, preşedintele Statelor Unite.

Conform lui Zhengfei, nu există în acest moment în China o lege care să oblige companiile să realizeze căi ascunse de a pătrunde în reţelele informatice care funcţionează pe hardware-ul produs în China. Mai mult, preşedintele companiei a spus că faptul că el este membru al Partidului Comunist nu ar trebui să afecteze afacerile pe care Huawei le are la nivel mondial.

„Îmi iubesc ţara şi susţin Partidul Comunist. Dar nu aş face nimic care să facă rău lumii. Nu văd o legătură strânsă între orientarea mea politică personală şi afacerile Huawei”, a spus Zhengfei.

Citeşte în continuare laudele pe care Zhengfei i le-a adus lui Donald Trump...

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici