Apple a început deja producţia iPhone 5S

Producţia iPhone 5S, următorul model al seriei de smartphone-uri Apple, a început deja în fabricile companiei chineze Foxconn, potrivit unei surse apropaiate situaţiei.

654 afișări
Imaginea articolului Apple a început deja producţia iPhone 5S

Apple a început deja producţia iPhone 5S (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Foxconn a început "producţia parţială" a iPhone 5S, a declarat "o sursă de încredere" pentru blogul nipon Macotakara,  preluat de portalul CNET.

Modelul 5S este fabricat pe aceeaşi linie de producţie ca iPhone 5, potrivit blogului.

Operatorul nipon de telefonie mobilă NTT Docomo reduce comenzile pentru smartphone-uri bazate pe sistemul de operare Android, pentru a face loc noului model iPhone, scrie Macotakara. NTT Docomo nu are în prezent în oferta de telefoane mobile iPhone.

În ultimele zile, analiştii au înaintate mai multe date pentru eventuala lansare a iPhone, scrie CNET. Astfel, un analist afirmă că noul iPhone ar putea fi lansat în august, în timp ce un altul anticipează intrarea pe piaţă în iunie-iulie.

iPhone 5S ar putea folosi un nou chip Apple A7, o cameră mai performantă cu tehnologie LED, numită "Smart Flash", şi un senzor pentru citirea amprentei, potrivit speculaţiilor din presa de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici