Berceanu a numit un nou director general la CFR SA

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, l-a numit, joi, pe Ioan Valeriu Trică, şeful sucursalei regionale CFR Timişoara, în funcţia de director general al CFR SA, în locul lui Emil Sabo, care a demisionat săptămâna trecută de la conducerea companiei.

99 afișări
Imaginea articolului Berceanu a numit un nou director general la CFR SA

Berceanu a numit un nou director general la CFR SA (Imagine. Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Trică a ocupat, din martie 2009 până în prezent, funcţia de director al Sucursalei Regionale CFR Timişoara, anterior fiind, în perioada 2005 - 2009, şef al Diviziei Patrimoniu al Regionalei CFR SA Timişoara, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Ioan Valeriu Trică are 41 de ani, a absolvit Facultatea de Mecanică, secţia Material rulant de cale ferată din cadrul Universităţii Politehnice Timişoara şi lucrează la CFR SA din 2002.

Emil Sabo şi-a dat demisia din funcţia pe care o ocupa din februarie, după ce a fost trimis în judecată, alături de alte persoane, pentru o fraudă de 700.000 de euro, comisă în 2005.

Demisia survine anunţului de joi al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care l-a trimis în judecată pe Sabo pentru fapte petrecute în 2005, când era angajat al firmei private Activ Invest.

Conducerea interimară a companiei a fost asigurată de directorul general adjunct Viorel Scurtu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici