Blue Air lansează în decembrie zboruri pe ruta Bucureşti - Liverpool

Compania aeriană low-cost Blue Air va introduce din 15 decembrie o cursă regulată pe ruta Bucureşti - Liverpool (Aeroport Liverpool John Lennon) şi retur, cu trei frecvenţe pe săptămână.

341 afișări
Imaginea articolului Blue Air lansează în decembrie zboruri pe ruta Bucureşti - Liverpool

Blue Air lansează în decembrie zboruri pe ruta Bucureşti - Liverpool

Biletele pentru această destinaţie au fost puse deja în vânzare, cu preţuri începând de la 32,9 euro/ zbor, cu taxe incluse, locurile disponibile la acest tarif fiind limitate, se arată într-un comunicat al operatorului aerian.

Oraşul unde a fost înfiinţată celebra formaţie Beatles este cunoscut, printre altele, şi pentru echipele de fotbal Liverpool şi Everton.

Blue Air operează în Anglia din anul 2008, având zboruri directe către Londra (Luton), din Bucureşti şi Bacău.

Firma Airline Management Solutions, înfiinţată de patru acţionari români, a preluat în mai 2013 fondul de comerţ al Blue Air, companie controlată de omul de afaceri Nelu Iordache.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici