Brokerii dau mii de euro să apară pe Google lângă Fondul Proprietatea

Mai multe societăţi de brokeraj au alocat bugete de câteva mii de euro pentru a apărea primele pe internet atunci când investitorii caută pe Google informaţii despre Fondul Proprietatea. Miza este dată de comisioanele din tranzacţii pe care brokerii le-ar putea încasa dacă utilizatorii decid să cumpere sau să vândă acţiuni la fond prin intermediul lor, potrivit Ziarului Financiar.

42 afișări
Imaginea articolului Brokerii dau mii de euro să apară pe Google lângă Fondul Proprietatea

Brokerii dau mii de euro să apară pe Google lângă Fondul Proprietatea

La o simplă căutare pe Google a termenului "Fondul Proprietatea" apar drept rezultate website-urile societăţilor de brokeraj Ieba Trust, Estinvest, Prime Transaction, Tradeville şi Goldring, bine poziţionate în partea de sus a paginii, în faţa site-ului oficial al Fondului Proprietatea.

AdWords, serviciul de publicitate online plătită al Google care funcţionează după metoda cost pe clic, le permite acestor brokeri să se promoveze alături de cel mai fierbinte subiect al momentului - Fondul Proprietatea. Mai mult, unii dintre aceştia, precum societatea Estinvest din Focşani, au lansat site-uri proprii dedicate Fondului Proprietatea.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici