Care sunt motivele pentru care criza economică din Grecia afectează şi ţările din regiune

Criza datoriilor din Europa s-a extins deja ca un virus de la greci către Irlanda şi Portugalia, iar acum şi alte ţări sunt în pericol: Spania şi Italia sunt candidate să aibă grave probleme financiare.

682 afișări
Imaginea articolului Care sunt motivele pentru care criza economică din Grecia afectează şi ţările din regiune

Care sunt motivele pentru care criza economică din Grecia afectează şi ţările din regiune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Analiştii economici explică de ce criza financiară dintr-o singură ţară este pe punctul de a se extinde în toată Europa şi care sunt canalele prin care problemele economice dintr-o ţară le influenţează pe celelalte.

Vezi cele 3 motive pentru care criza din Grecia afectează întreaga Europa pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici