Ce CONDIŢII trebuie să întrunim pentru a obţine un card de credit

Venitul lunar net de minimum 1.000 de lei, cel puţin un an vechime în muncă şi minimum trei luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an. Acestea sunt câteva din condiţiile impuse de bănci pentru eliberarea unui card de credit.

7844 afișări
Imaginea articolului Ce CONDIŢII trebuie să întrunim pentru a obţine un card de credit

Ce CONDIŢII trebuie să întrunim pentru a obţine un card de credit

Pentru a putea obţine un card de credit trebuie să ai un venitul lunar net de minimum 1.000 de lei, cel puţin un an vechime în muncă şi minimum trei luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an. De asemenea, trebuie să ai vârsta minima 18 ani, sau sa nu depăşeşti 64 de ani dacă eşti bărbat sau 62 de ani dacă eşti femeie”, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Ing Bank.

Aceşti explică că pe cardul de credit se poate obţine o limită între 1.000 de lei şi 35.000 de lei, maximum trei venituri lunare nete.

Credit Europe Bank oferă două posibilităţi pentru cei ce doresc un card de credit: CardAvantaj şi Optimo Card.

CardAvantaj este un card de cumpărături în rate fără dobândă. Acesta permite achiziţii cu până la 24 de rate în peste 9.500 de magazine partenere din domenii foarte diverse, cum ar fi: electronice/electrocasnice, IT&C, mobilă, construcţii, bricolaj şi amenajări interioare, sănătate, turism etc.

Cardul se poate obţine pe loc, dacă sunt întrunite condiţiile de eligibilitate şi după verificările necesare în baza ANAF, fără alte acte necesare. Limita de credit standard este de până la valoarea a trei salarii nete ale deţinătorului.

Optimo Card este un produs care le permite posesorilor să cumpere online, dar şi în magazin cu un număr extins de rate, de până la 36, la o dobândă de 19%.

“Este practic un card de credit ce echivalează cu un credit de cumpărături în magazin. Cei care doresc un astfel de card, îl pot obţine pe loc, în sucursalele băncii, dacă sunt întrunite condiţiile de eligibilitate şi după verificările necesare în baza ANAF. Pentru o limită de credit de până la 12.000 de lei, cardul poate fi obţinut fără documente de venit. În plus, pe măsură ce ratele sunt rambursate, clientul va reutiliza suma de bani disponibilă pentru noi cumpărături, la una dintre cele mai avantajoase dobânzi de pe piaţa creditelor de consum. Dacă se optează pentru o limită de credit mai mare de 12.000 de lei sunt necesare o adeverinţă de venit şi o declaratie referitoare la veniturile din salarii. Cardul nu are comisioane de emitere sau de administrare. Utilizatorii pot efectua tranzacţii în cele mai cunoscute şi populare magazine din cele mai variate domenii: electronice/electrocasnice, IT&C, mobilă, construcţii, bricolaj şi amenajări interioare, sănătate etc”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Credit Europe Bank.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici