Compania IT Endava face angajări în România până în iunie 2012. Vezi în ce oraşe face recrutări

Endava, companie britanică de servicii şi soluţii IT pentru companii, vrea să recruteze 350 de persoane în România până în iunie 2012, cele mai multe angajări urmând să fie efectuate pentru centrele din Iaşi şi Bucureşti.

5084 afișări
Imaginea articolului Compania IT Endava face angajări în România până în iunie 2012. Vezi în ce oraşe face recrutări

Compania IT Endava face angajări în România până în iunie 2012. Vezi în ce oraşe face recrutări (Imagine: Shutterstock)

Endava este prezentă pe plan local cu birouri la Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti şi are în prezent 310 angajaţi, cu 60 de angajaţi mai mult decât în ianuarie.

"La sfârşitul campaniei de recrutare, în iunie 2012, Endava va număra în România peste 650 de angajaţi, devenind astfel unul dintre cei mai dinamici angajatori din IT la nivel local. (...) Campania de recrutare face parte din strategia grupului, care şi-a propus ca până la sfârşitul lui iunie 2012 să atingă 1.000 de angajaţi", se arată într-un comunicat al companiei.

Cel mai mare birou al companiei se află la Cluj-Napoca, împărţit în două sedii, unde lucrează peste 180 de angajaţi, urmat de biroul din Iaşi, cu aproximativ 120 angajaţi. La Bucureşti, Endava deţine un centru de coordonare regională şi consultanţă cu 10 salariaţi.

Potrivit companiei, cele mai multe angajări dintre cele anunţate pentru următoarea perioadă se vor realiza la Iaşi şi Bucureşti.

Astfel, în Iaşi, Endava va avea 50 de angajaţi noi până în decembrie 2011, iar pentru anul următor planurile companiei sunt de a-şi dubla personalul şi de a-şi extinde spaţiul de birouri, iar în Bucureşti obiectivul este de a ajunge la 100 de angajaţi până în iunie 2012.

Pentru biroul din Cluj-Napoca vor fi recrutate aproximativ 60 de persoane până în martie-aprilie 2012. De asemenea, compania este în discuţii pentru un spaţiu de peste 3.000 metri pătraţi în Cluj începând cu 2012-2013, care să permită o creştere mai puternică în următorii ani.

Endava, înfiinţat în 2006, prin fuziunea grupurilor Brains Direct şi Concise, furnizează servicii de consultanţă, dezvoltare software şi soluţii de suport IT clienţilor din Europa şi SUA.

Grupul are sucursale la Bucureşti, Cluj, Iaşi, Chişinău, Londra, Wallingford (Anglia) şi New York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici