COSMOTE Business Complet: Internet nelimitat, tabletă cu sistem de operare preinstalat şi acces la cele mai relevante informaţii de business

Clienţii companii ai COSMOTE România pot opta pentru COSMOTE Business Complet, un pachet de comunicare ideal pentru orice business dinamic şi de succes, disponibil pentru contractele semnate pe 24 de luni.

371 afișări
Imaginea articolului COSMOTE Business Complet: Internet nelimitat, tabletă cu sistem de operare preinstalat şi acces la cele mai relevante informaţii de business

COSMOTE Business Complet: Internet nelimitat, tabletă cu sistem de operare preinstalat şi acces la cele mai relevante informaţii de business

COSMOTE Business Complet include:

• Internet COSMOTE nelimitat timp de 24 luni, la viteză 4G;
• Acces la ediţia digitala a Ziarului Financiar, în secţiunea ZF Print de pe ZFCorporate.ro 24 luni;
• Tableta HP ElitePad 1000 cu o configuraţie foarte puternică: cu 4 GB RAM, 64 GB, ecran multi-touch de 10.1” rezoluţie 1920x1200 px. Full-HD cu Gorilla® Glass 3, WIFI, 4G, conectare WIDI la echipamente compatibile;
• Husa HP ElitePad şi tastatură HP Slim Bluetooth;
• Sistem de operare Windows 8.1 şi Office 2013 preinstalate cu multiple conturi de utilizator pe aceeaşi tabletă; în plus, este asigurat gratuit spaţiul de stocare în cloud de 15 GB, prin OneDrive.

“COSMOTE Complet înseamnă, în primul rând, să fii conectat pe toate fronturile, atribut care în afacerile de succes este esenţial. De aceea ne-am ales şi parteneri pe măsură, prestigioşi, fie că vorbim de presa economică, de industria de echipamente IT sau software”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial - Segment Business, Romtelecom şi COSMOTE România.

La rândul său, Orlando Nicoară, General Manager, Mediafax Group, a declarat: “Ziarul Financiar face încă un pas în adaptarea formatului în care cititorii au acces la informaţia de business de calitate, de care au nevoie la orice oră din zi. Prin acest proiect, realizat în asociere cu importanţi jucători din telecom, software şi hardware de pe piaţă, ZF îşi certifică încă o dată poziţia de lider şi trendsetter în industria media de business din România.”

„A obţine un impact mai mare cu resurse mai puţine este o prioritate pentru toţi clienţii noştri de business, în această lume bazată pe mobilitate şi cloud. Suntem încântaţi să contribuim în acest parteneriat cu cea mai productivă platformă de mobilitate, cu ajutorul căreia clienţii noştri pot obţine mai mult din activitităţile cu valoare ridicată”, a adăugat Kostas Loukas, General Manager, Microsoft Romania.

“Asimilarea tabletelor în segmentul de business se realizează rapid şi în România, iar tableta HP ElitePad 1000 inclusă în acest pachet este dedicată mediului de afaceri, fiind un produs extrem de performant, premiat la CES 2014 cu Best Innovation in Design & Engineering Award. Tableta se lansează pe piaţa noastră în cadrul acestui parteneriat, iar alegerea acestui model de către partenerii Ziarul Financiar, COSMOTE România şi Microsoft, ca soluţie optimă de mobilitate pentru clienţii comuni de business, reprezintă o confirmare suplimentară a atuurilor acestei platforme, din multitudinea de opţiuni existente în piaţă. Suntem încrezatori că împreună putem avea un impact considerabil în transformarea postului de lucru din organizaţii, oferind în premieră utilizatorului de tehnologie avantajele deplinei mobilităţi şi flexibilităţi, atât la birou cât şi în afara lui”, a declarat Cristian Gilmeanu, Sales Manager, Printing and Personal Systems HP România.

Pachetul este disponibil cu o reducere de peste 600 de euro (fără TVA),  la preţul de 778,76 euro (fără TVA), achitat integral în momentul achiziţiei. Mai multe detalii despre ofertă sunt disponibile accesând acest link sau apelând 0800.800.763.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici