Cu ce procent au crescut acţiunile Facebook după ce Capstone Investments a îmbunătăţit ratingul acestora

Acţiunile Facebook au crescut luni, inversând tendinţa negativă din prima parte a şedinţei, după ce Capstone Investments a revizuit ratingul acestora de la păstrează la cumpără şi a îmbunătăţit ţinta de preţ, anticipând potenţialul dezvoltării operaţiunilor de bază ale companiei.

163 afișări
Imaginea articolului Cu ce procent au crescut acţiunile Facebook după ce Capstone Investments a îmbunătăţit ratingul acestora

Cu ce procent au crescut acţiunile Facebook după ce Capstone Investments a îmbunătăţit ratingul acestora (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Procentul de creştere a acţiunilor Facebook este de peste 2%. Într-o notă adresată clienţilor, analistul Rory Maher a menţionat "potenţialul de creştere avut de operaţiunile de bază ale Facebook, precum şi posibilele beneficii care pot fi aduse de noi servicii ale companiei, fapte care nu sunt reflectate de actualul preţ al acţiunilor", relatează MarketWatch.

Maher a adăugat că pe termen lung serviciile de socializare vor avea o poziţie puternică în domeniile media şi advertising, deşi nu se aşteaptă ca Facebook să creeze un nou produs de publicitate, precum cele din serviciile de căutare, care de regulă redefinesc industria online şi acaparează o cotă mare de piaţă de la alte categorii.

La ora transmiterii ştirii, acţiunile Facebook erau în creştere cu 2,5%, la 19,51 dolari pe unitate, după ce în timpul tranzacţiilor au atins un minim record de 18,75 dolari pe unitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici