Cum va arăta prima dezvoltare rezidenţială de dimensiuni mari din Craiova - FOTO

Proprietarul producătorului de sisteme de ferestre şi uşi QFort, Ştefan Cherciu, investeşte 25 milioane euro într-un complex rezidenţial de 235 apartamente în zona centrală a oraşului Craiova.

4157 afișări
Imaginea articolului Cum va arăta prima dezvoltare rezidenţială de dimensiuni mari din Craiova - FOTO

Cum va arăta prima dezvoltare rezidenţială de dimensiuni mari din Craiova (Imagine: www.bujoruluiresidence.ro)

Complexul va totaliza opt blocuri cu apartamente de 2, 3 şi 4 camere şi penthouse-uri.

"Complexul se va numi Bujorului Residence şi este prima dezvoltare rezidenţială de dimensiuni mari din Craiova. Dezvoltarea se va realiza în etape de câte 30 de apartamente, iar construcţia urmează să înceapă în acest an, proiectul fiind în curs de autorizare", a declarat Ioan Cătuţoiu, director general al firmei de consultanţă imobiliară RealTime, care se va ocupa de dezvoltarea şi promovarea proiectului.

Cherciu a cumpărat terenul din centrul Craiovei în anul 2008, acesta având o suprafaţă de 11.000 metri pătraţi.

Reprezentantul agenţiei imobiliare a menţionat că preţurile de vânzare ale apartamentelor din complex sunt apropiate de cele de pe piaţa locuinţelor vechi din oraş. Astfel, un apartament cu două camere este disponbil la 50.000 euro fără TVA, iar unul de trei camere la 72.000 euro.

Proiectul este prezentat în cadrul târgului imobiliar naţional - tIMOn, care va avea loc în perioada 24-27 aprilie în Piaţa Constituţiei.

Firma Casa Noastră produce sisteme de uşi şi ferestre din PVC şi geam termoizolant sub brandul QFort într-o fabrică lângă Craiova. Producătorul exportă în Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Italia şi Portugalia. În 2012, firma şi-a majorat cifra de afaceri cu 39%, la 124 milioane lei (28 milioane euro) şi şi-a redus pierderile de peste 5 ori, la 2,4 milioane lei (530.000 euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici