Dacia Duster are aproximativ 400 de comenzi până în prezent

Dealerii Dacia au primit până în prezent circa 400 de comenzi pentru SUV-ul Duster, iar trei sferturi dintre clienţi au optat pentru varianta 4X4 a modelului, a declarat pentru MEDIAFAX Paul Schiaucu, vicepreşedintele Asociaţiei Concesionarilor Dacia şi Renault (ACODAREN).

106 afișări
Imaginea articolului Dacia Duster are aproximativ 400 de comenzi până în prezent

Dacia Duster are aproximativ 400 de comenzi până în prezent (Imagine: Dacia)

"Cu toate că nu au fost livrate încă maşinile, avem deja multe comenzi. Clienţii care au comandat noul model vor putea intra în posesia maşinilor după 18 aprilie, după operaţiunea "Porţi Deschise", când vom prezenta maşinile în showroom-uri. Cele mai multe solicitări sunt pentru varianta 4X4, respectiv trei sferturi dintre comenzi", a precizat Schiaucu.

La lansarea oficială a SUV-ului, directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive, nu a vrut să dea o cifră exactă privind numărul clienţilor Duster aflaţi pe lista de aşteptare, însă a menţionat că este de ordinul câtorva mii.

Reprezentantul Automobile Dacia a adăugat că aproximativ 80% dintre clienţii care au comandat Duster au optat pentru cea mai scumpă versiune a modelului.

"20% dintre comenzi sunt versiuni care au în echipare banchete din piele. De asemenea, cei mai mulţi dintre cumpărători preferă ca maşina să fie în culoarea maro-caju", a spus Cambolive.

Duster a fost lansat pe 18 martie, iar modelul care poate fi comandat în toată reţeaua de dealeri, la preţuri cuprinse între 10.500 de euro şi 15.600 de euro, cu TVA inclus, în funcţie de versiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici