Dacia Logan, pe ultimul loc în topul privind fiabilitatea autoturismelor

Cel mai recent raport al prestigiosului grup TUV, din Germania, privind fiabilitatea autoturismelor, clasează Dacia Logan pe ultimul loc în clasamentul grupei de maşini cu o vechime de 2-3 ani. Maşina de fabricaţie românească a adunat cel mai mare număr de defecţiuni constatate la această clasă de vechime, conform Auto Bild.

488 afișări
Imaginea articolului Dacia Logan, pe ultimul loc în topul privind fiabilitatea autoturismelor

Dacia Logan, pe ultimul loc în topul privind fiabilitatea autoturismelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, Dacia Logan a ocupat şi locul doi al maşinilor cu cele mai multe defecţiuni, la grupa de vârstă 4-5 ani.

Studiul TUV a fost realizat pe perioada iulie 2010-iunie 2011 şi se bazează pe aproape 8 milioane de inspecţii în service.

În clasa de vechime 2-3 ani, cel mai fiabil autoturism a fost declarat Toyota Prius, acesta fiind primul an în care autovehiculul cu motor hibrid a fost inclus în studiu. Pe locul doi în această categorie s-a plasat Toyota Auris.

La grupa de vechime 4-5 ani, cel mai fiabil automobil a fost declarat luxosul Volkswagen Phaeton, limuzina de top a grupului, iar pe locul doi aceeaşi Toyota Prius.

Citeşte mai multe despre topul privind fiabilitatea autoturismelor pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici