Documentare premium BBC Knowledge şi tablete, pentru clienţii Romtelecom

Romtelecom le oferă noilor săi clienţi, începând de luni, pachete de televiziune, internet şi voce, care includ şi o tabletă Samsung Galaxy Tab P3110 fără niciun cost suplimentar, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

482 afișări
Imaginea articolului Documentare premium BBC Knowledge şi tablete, pentru clienţii Romtelecom

Documentare premium BBC Knowledge şi tablete, pentru clienţii Romtelecom (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prin intermediul acestei tablete, clienţii au acces la documentare premium BBC Knowledge despre natură, istorie, ştiinţă şi călătorii, până la data de 30 septembrie, cu ajutorul aplicaţiei Dolce Mobile TV for tablets din Google Play şi al codului de acces primit odată cu tableta.

Oferta se aplică unui număr de şase pachete combinate de televiziune, internet şi voce, denumite Univers, care includ tableta Samsung Galaxy cu acces la conţinutul premium BBC Knowledge. Compania oferă astfel clienţilor săi încă o alternativă de divertisment de calitate.

Clienţii care vor opta pentru pachetele Univers se vor putea delecta pe tabletă cu producţii BBC Knowledge, dintre care patru sunt premiere ale lunilor iunie si iulie: "Frozen Planet", "Bang Goes the Theory", "Fatal Attractions" şi "Paul Merton's Adventures".

Pachetele Univers includ următoarele abonamente: TV Maxim, cu 117 canale de televiziune prin internet, respectiv 99 pentru cei care folosesc serviciul TV prin satelit, Net, cu până la 100 Mbps şi Voce cu minute nelimitate către diverse destinaţii. Cel mai accesibil astfel de pachet este disponibil la tariful de 90 lei/lună, TVA inclus.

Tot de luni, clienţii noi care aleg doar serviciul de televiziune prin satelit de la Romtelecom pot beneficia timp de 12 luni de numărul maxim de canale TV la preţul pentru abonamentul minim. Astfel, pentru doar 28 lei/lună, TVA inclus, clienţii primesc 99 de canale TV. Printre acestea se regăsesc şi canalele BBC Knowledge şi Discovery, aflate în topul preferinţelor clienţilor, dar şi canale oferite în exclusivitate sau premieră de Romtelecom, precum Dolce Sport şi canalele de film ShortsTV şi AXN Spin.

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicaţii, Romtelecom ofera o gamă completă de servicii de comunicare şi divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet şi voce. La finalul primului trimestru al lui 2013, Romtelecom avea peste 4,7 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici