Drumul cu trenul va dura mai puţin. CFR anunţă că timpul de circulaţie dintre Bucureşti şi Suceava va fi redus

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu noul mers al trenurilor, timpul de circulaţie dintre Bucureşti şi Suceava (447 km) se va reduce la 5 ore şi 30 de minute, de la cel puţin 7 ore cât durează în prezent.

2328 afișări
Imaginea articolului Drumul cu trenul va dura mai puţin. CFR anunţă că timpul de circulaţie dintre Bucureşti şi Suceava va fi redus

Drumul cu trenul va dura mai puţin. CFR anunţă că timpul de circulaţie dintre Bucureşti şi Suceava va fi redus

Personalul feroviar al CFR SA a ridicat, până în prezent, peste 90% din numărul total al restricţiilor de viteză existente pe Magistrala Bucureşti - Suceava, iar până la sfârşitul lunii acestea vor fi eliminate în totalitate.

Conform comunicatului, reprezentanţii CFR precizează totodată că, în măsura eliminării ultimelor limitări de viteză, se analizează şi posibilitatea reducerii timpilor de circulaţie la 5 ore.

CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare, a informat, de asemenea, şi operatorii de transport de călători şi de marfă că timpii de mers între Bucureşti şi Suceava se vor reduce cu o oră în noul Mers de Tren (care se introduce la 13 octombrie)  şi pot transmite deja solicitări de modificare a traseelor şi a numărului de trenuri pentru relaţia Bucureşti Nord - Suceava, conform noului program de circulaţie.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Taguri:
cfr,
bucuresti,
suceava

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici