Finanţări nerambursabile de 40.000 de euro, disponibile pentru tinerii antreprenori din Regiunea Sud-Muntenia

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) anunţă organizarea, în perioada 11 iunie - 10 octombrie 2018, a concursului „Start pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia” pentru obţinerea a 40.000 euro nerambursabil de către persoanele interesate în înfiinţarea unei afaceri nonagricole.

369 afișări
Imaginea articolului Finanţări nerambursabile de 40.000 de euro, disponibile pentru tinerii antreprenori din Regiunea Sud-Muntenia

Finanţări nerambursabile de 40.000 de euro pentru tinerii antreprenori din Regiunea Sud Muntenia

Condiţiile esenţiale de participare sunt:

- Domiciliul sau reşedinţa să fie în regiunea Sud-Muntenia, indiferent că este vorba de mediul urban sau de cel rural;

- Dorinţa înfiinţării unei afaceri non-agricole în mediul urban din regiunea Sud-Muntenia;

- Absolvirea unui curs de Competenţe Antreprenoriale, recunoscut de ANC.

În vederea înscrierii în cadrul concursului, candidaţii vor mai trebui să completeze şi un plan de afaceri, precum şi anexele obligatorii. Toate acestea pot fi găsite pe site-ul http://www.ptir.ro/?p=2761. Tot acolo poate fi găsită şi Metodologia privind organizarea concursului (criterii de eligibilitate, cheltuieli eligibile, grupul ţintă, procedura de înscriere, procesul de evaluare etc).

Proiectul mai cuprinde şi organizarea unor cursuri de antreprenoriat pentru cei care nu ştiu să completeze planul de afaceri şi în cadrul cărora vor trece prin toate etapele necesare redactării acestuia.

Finanţarea se acordă în cadrul proiectului „START pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia” implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în perioada 3 ianuarie 2018 – 2 ianuarie 2021.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici