Fiscul va publica lista cu firmele implicate în reţele de evaziune fiscală

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va face publică “lista neagră” a firmelor implicate în reţele de evaziune fiscală, astfel încât partenerii de afaceri să afle din timp şi să evite să mai facă afaceri cu acestea, a declarat, miercuri, Viorel Ştefan, propunerea pentru Finanţe.

1143 afișări
Imaginea articolului Fiscul va publica lista cu firmele implicate în reţele de evaziune fiscală

Fiscul va publica lista cu firmele implicate în reţele de evaziune fiscală

"Vom obliga ANAF să ţină o black list cu aceste firme, astfel încât contribuabilul să ştie cu cine intră în afaceri", a declarat miercuri Viorel Ştefan, în cadrul audierilor.

Acesta a arătat că actualele prevederi permit Fiscului să ia măsuri împotriva tuturor firmelor aflate în relaţie cu o companie acuzată de evaziune.

Fostul ministru de Finanţe, Eugen Orlando Teodorovici i-a sugerat ministrului propus de PSD să existe şi o “listă a ruşinii„, cu firmele care au de încasat bani de la Stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici