Fitch Ratings a retras ratingurile Zonei Metropolitane Oradea

Fitch Ratings a retras marţi ratingul Zonei Metropolitane Oradea pentru datoriile pe termen lung în valută şi monedă locală, "B+", cu perspectivă pozitivă, în urma deciziei autorităţilor administrative de a nu mai participa la procesul de stabilire a calificativelor.

227 afișări
Imaginea articolului Fitch Ratings a retras ratingurile Zonei Metropolitane Oradea

Fitch Ratings a retras ratingurile Zonei Metropolitane Oradea (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Agenţia de evaluare financiară a retras totodată ratingul "B" pentru datoriile pe termen scurt în valută ale Zonei Metropolitane Oradea.

Fitch a precizat într-un comunicat că în urma deciziei autorităţilor municipale de a nu mai participa la procesul de stabilire a ratingurilor nu mai dispune de suficiente informaţii pentru a evalua financiar Zona Metropolitană Oradea.

Zona Metropolitană Oradea cuprinde oraşul Oradea şi 11 comune învecinate, cu o populaţie de aproximativ 250.000 de locuitori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici