Greva piloţilor British Airways: Compania anunţă o nouă anulare a zborurilor/ Ce trebuie să ştie miile de pasageri afectaţi

British Airways a început să trimită e-mailuri pasagerilor pentru a-i informa că zborurile vor fi anulate, cu două săptămâni înaintea unei alte greve a piloţilor, transmite BBC.

757 afișări
Imaginea articolului Greva piloţilor British Airways: Compania anunţă o nouă anulare a zborurilor/ Ce trebuie să ştie miile de pasageri afectaţi

British Airways anulează zborurile din 27 septembrie

Acţiunea piloţilor din 27 septembrie este de aşteptat să afecteze sute de zboruri şi zeci de mii de pasageri.

Disputa a izbucnit de la o creştere a salariilor, despre care piloţii spun că nu este suficient de mare.

Piloţii au organizat o grevă de 48 de ore la începutul acestei săptămâni, determinând aproape 200.000 de pasageri să îşi schimbe planurile de călătorie.

O purtătoare de cuvânt a British Airways a spus că decizia a fost luată „pentru a oferi clienţilor cât mai multă siguranţă”. Pasagerilor li se oferă rambursare completă sau posibilitatea de a face rezervări la o dată alternativă.

"Ne pare foarte rău că acţiunile Balpa vor afecta alte mii de planuri de călătorie", a spus aceasta. „Îi îndemnăm să îşi anuleze greva şi să revină la negocieri”, a adăugat aceasta, potrivit BBC.

Taguri:
grevă,
piloţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici