Guvernul are agenda plină: Aproape 200 de proiecte aşteaptă să fie dezbătute în şediţa de astăzi

Agenda şedinţei de miercuri a Guvernului, una dintre ultimele reuniuni ale Cabinetului din acest an, include aproape 200 proiecte de acte normative, dintre care 20 de legi, 5 ordonanţe de urgenţă şi 121 de hotărâri, la care se adaugă memorandumuri, note şi iniţiative parlamentare trimise la avizare.

473 afișări
Imaginea articolului Guvernul are agenda plină: Aproape 200 de proiecte aşteaptă să fie dezbătute în şediţa de astăzi

Guvernul are agenda plină: Aproape 200 de proiecte aşteaptă să fie dezbătute în şediţa de astăzi (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Pe listă au fost incluse, printre altele, proiecte pentru normele de aplicare a programului privind câinii fără stăpân, alocarea de bani către unele primării, suplimentarea bugetelor Serviciului Român de Informaţii, Ministerului Justiţiei, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Consiliului Superior al Magistraturii şi Ministerului Public, noua strategie de privatizare a Hidroelectrica, reducerea numărului de certificate verzi în sectorul energetic, bugete de venituri şi cheltuieli ale companiilor de stat, fonduri pentru universităţi, declararea de interes naţional a turneului final al Campionatului European de Fotbal din 2020, pentru care România figurează printre pretendentele la dreptul de organizare, ocuparea unor posturi vacante la nivel ordonatorilor principali de credite ai administraţiei locale, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Potrivit acestora, şedinţa de guvern este programată să dureze mult mai mult decât reuniunile de până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici