Guvernul va efectua la sfârşitul lunii iulie prima rectificare bugetară, după consultări cu FMI

Guvernul va efectua la sfârşitul lunii iulie prima rectificare a bugetului din acest an, după consultările care vor fi iniţiate cu Fondul Monetar Internaţional, a declarat ministrul Finanţelor, Florin Georgescu.

802 afișări
Imaginea articolului Guvernul va efectua la sfârşitul lunii iulie prima rectificare bugetară, după consultări cu FMI

Florin Georgescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

El a asigurat că rectificarea bugetară va include fondurile pentru plata salariilor reîntregite către bugetari şi a datoriilor către pensionari.

Pentru a doua tranşă de majorare a salariilor bugetarilor, prevăzută să fie achitată în luna ianuarie a anului viitor, fondurile aferente vor fi incluse în bugetul de stat pe 2013.

Ministrul a arătat totodată că, în ultimele şapte luni ale acestui an, va fi asigurată cel puţin aceeaşi medie lunară de cheltuieli ca în primele cinci luni ale anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici