Honorius Prigoană şi Mugur Mihăescu de la Vacanţa Mare vor să construiască în străinătate

Honosius Prigoană şi Mugur Mihăescu, fondatorul grupului umoristic Vacanţa Mare, au înfiinţat la sfârşitul lunii februarie firma Rosal Development, prin intermediul căreia vor să realizeze construcţii civile şi industriale în străinătate.

92 afișări
Imaginea articolului Honorius Prigoană şi Mugur Mihăescu de la Vacanţa Mare vor să construiască în străinătate

Honorius Prigoană şi Mugur Mihăescu de la Vacanţa Mare vor să construiască în străinăinătate

"Avem nişte idei inovatoare pe care le vom pune în practică. Chiar dacă domeniul construcţiilor se află în criză, noi am găsit o nişă neexploatată şi credem că va avea succes", a declarat agenţiei MEDIAFAX Honorius Prigoană.

El nu a dorit să specifice ce fel de investiţii va derula firma nou înfiinţată, specificând doar că este vorba de domeniul construcţiilor.

Potrivit lui Prigoană, finanţarea proiectelor va fi făcută cu credite bancare şi fonduri europene.

Nici Mugur Mihăescu nu a dorit să precizeze ce fel de investiţii vor fi făcute, adăugând că acestea vor fi anunţate în urma semnării contractelor.

"Pot să vă spun doar că este vorba de investiţii în străinătate, în domeniul construcţiilor civile şi industriale", a adăugat Mihăescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici