Hotelul Radisson Blue din Bucureşti are un nou director general

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti are un nou director general, Bert Fol, fost manager într-un hotel de lux din Moscova, numit la conducerea unităţii în locul lui Yilmaz Yildirimlar, care a fost promovat ca director regional Park Inn by Radisson în Rusia.

2761 afișări
Imaginea articolului Hotelul Radisson Blue din Bucureşti are un nou director general

Hotelul Radisson Blue din Bucureşti are un nou director general (Imagine: www.radissonblu.com)

"Bert Fol beneficiază de o îndelungată experienţă de peste 30 de ani în domeniul hotelier, din care mai bine de 22 de ani ocupând funcţia de director general în cadrul unora dintre cele mai importante lanţuri hoteliere internaţionale. Fol este în prezent un membru valoros al echipei Carlson Rezidor Hotel Group. Până la momentul actual acesta a ocupat poziţia de general manager în cadrul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de cinci stele din Moscova", se arată într-un comunicat al Radisson Blu, cel mai mare hotel de cinci stele din România.

Yilmaz Yildirimlar a condus hotelul Radisson Blue pentru o perioadă de aproape 5 ani.

Radisson Blu Hotel Bucureşti este unul dintre cele mai de succes hoteluri ale grupului Carlson Rezidor Hotel Group din Europa Centrală. Hotelul operează 424 de camere şi are afaceri de 25 milioane de euro.

"Noul director general va avea ca prioritate menţinerea standardelor înalte şi chiar dezvoltarea lor precum şi consolidarea poziţiei de lider al pieţei locale", se menţionează în comunicat.

Bucureşti Turism, compania care deţine hotelul Radisson din Bucureşti, a trecut în 2013 pe profit respectiv 5,7 milioane de lei, după ce în fiecare an de la înfiinţarea sa, în 2008, a înregistrat pierderi. Cifra de afaceri a Bucureşti Turism a scăzut uşor, la 116,3 milioane de lei în 2013, de la 118,5 milioane de lei în 2012.

Compania Bucureşti Tu­rism, controlată de firma BEA Hotels Eastern Europe cu 76,83% şi SIF Transilvania (SIF3) cu 11,29% din titluri.

Grupul hotelier Rezidor este unul dintre cele mai dinamice lanţuri hoteliere şi face parte din concernul mondial Carlson Rezidor Hotel Group. Grupul operează peste 1.340 de hoteluri distribuite în 105 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici