Jeffrey Franks a discutat la Guvern cu premierul Emil Boc

Premierul Emil Boc a discutat, vineri, cu şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, şi cu un reprezentant al Comisiei Europene, după întâlnirea care a durat circa 30 de minute oficialii FMI şi CE fiind conduşi de către premier până la maşinile parcate în curtea Guvernului.

28 afișări
Imaginea articolului Jeffrey Franks a discutat la Guvern cu premierul Emil Boc

Jeffrey Franks a discutat la Guvern cu premierul Emil Boc (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

După discuţii, Boc, Franks şi oficialul CE au părăsit sediul Guvernului folosind o ieşire secundară.

"A fost vorba de o întâlnire informală, în contextul prezenţei în ţară a şefului misiunii FMI pentru a lua parte la evenimentele care marchează aniversarea a 130 de ani de la aniversarea BNR", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Printre evenimentele organizate cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înfiinţarea BNR se numără o conferinţă pe teme economice şi un concert extraordinar al orchestrei filarmonice "George Enescu". Cu aceeaşi ocazie se va afla la Bucureşti, duminică, şi preşedintele Băncii Centrale Europene, Jean-Claude Trichet.

Anterior discuţiei cu Franks, Boc a avut o întrevedere cu noii miniştri ai Finanţelor, Muncii şi Comunicaţiilor, Gheorghe Ialomiţianu, Ioan Nelu Botiş, respectiv Valerian Vreme, pentru discuţii pe teme precum legea salarizării şi Ordonanţa de Urgenţă privind drepturile de autor.

Şase miniştri au fost remaniaţi, fiind desemnaţi înlocuitorii acestora, la conducerea ministerelor Finanţelor, Economiei, Transporturilor, Muncii, Agriculturii şi Comunicaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici