Kaufland a deschis un nou hipermarket în Bucureşti

Kaufland România a deschis joi un nou hipermarket în Bucureşti, situat pe strada Valea Cascadelor, acesta fiind al cincilea magazin al reţelei din Capitală şi al 88-lea la nivel naţional.

593 afișări
Imaginea articolului Kaufland a deschis un nou hipermarket în Bucureşti

Kaufland a deschis un nou hipermarket în Bucureşti (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unor informaţii furnizate anterior de Kaufland, investiţia medie într-o unitate se situează între 6 şi 9 milioane euro. Noul magazin va comercializa o gamă de 20.000 de articole.

În Bucureşti, retailerul mai deţine magazine pe şoseaua Colentina, bulevardul Barbu Văcărescu, strada Sebastian şi strada Răcari.

De la începutul anului, Kaufland România a mai deschis şase magazine noi, în Paşcani, Fălticeni, Rădăuţi, Galaţi, Petroşani şi Ploieşti.

Compania a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise, precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti şi Turda.

Kaufland este cel mai mare retailer din România, după valoarea vânzărilor, depăşind Metro Cash&Carry şi Carrefour. Anul trecut, hipermarketurile cu profil discount au avut o cifră de afaceri netă de 6,4 miliarde lei (1,4 miliarde euro), în creştere cu 15% faţă de 2011, şi un profit net de 274,5 milioane lei (61,6 milioane euro), cu 64% mai mare.

Retailerul a deschis primul magazin în România în anul 2005. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai operează pe plan local reţeaua de discount Lidl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici