Mega Image va deschide 11 magazine în noiembrie şi va ajunge la peste 270 de unităţi

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, va deschide 11 magazine în noiembrie, ajungând astfel la o reţea de 272 de unităţi la finele lunii, primul supermarket fiind deschis vineri în Bucureşti.

2391 afișări
Imaginea articolului Mega Image va deschide 11 magazine în noiembrie şi va ajunge la peste 270 de unităţi

Mega Image va deschide 11 magazine în noiembrie şi va ajunge la peste 270 de unităţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Noul magazin, sub brandul Shop&Go, este situat pe Bulevardul Iuliu Maniu şi are o suprafaţă de vânzare de 131 metri pătraţi. După deschiderea magazinului, retailerul ajunge la o reţea de 261 de supermarketuri.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (154), Shop&Go (106), AB COOL FOOD (1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici