Ministrul Agriculturii îi asigură pe români că nu există perturbări în ceea ce priveşte asigurarea necesarului de consum

Ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu spune că piaţa agro-alimentară românească nu a fost afectată de criza din Ucraina şi că nu există importuri din zona de aprovizionare Rusia sau Ucraina de natură să perturbe piaţa .

240 afișări
Imaginea articolului Ministrul Agriculturii îi asigură pe români că nu există perturbări în ceea ce priveşte asigurarea necesarului de consum

Ministrul Agriculturii îi asigură pe români că nu există perturbări în ceea ce priveşte asigurarea necesarului de consum

Ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu spune că, din toate analizele pe care le are la minister, piaţa agro-alimentară şi asigurarea necesarului de consum al populaţiei nu au suferit modificări.

„Nu există importuri de natură să perturbe piaţa din zona de aprovizionare Rusia sau Ucraina Piaţa şi asigurarea produselor alimentare nu au fost perturbate. Nu se pune problema de a face mai multe stocuri decât cele uzuale. Nu există perturbări ale pieţei şi, cu siguranţă, pe baza măsurilor pe care noi le luăm, nici nu vor apărea”, a declarat lui Chesnoiu.

Acesta spune că sunt pregătite măsuri atât la nivel naţional, cât şi la nivel european.

„Pe viitor, în funcţie de evoluţia situaţiei, noi avem măsuri de răspuns astfel încât să nu se ajungă la perturbări ale pieţei. Chiar în 2 martie avem o întâlnire prin videoconferinţă toţi miniştrii Agriculturii din UE astfel încât să luăm toate măsurile care să pună la adăpost de orice interferenţă care ar putea apărea”, a mai spus ministrul Agriculturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici