Moody's confirmă intrarea Rusiei în incapacitate de plată

Oficialii de la Moscova se apără susţinând că nu este vina Rusiei că nu poate face plăţi internaţionale.

1141 afișări
Imaginea articolului Moody's confirmă intrarea Rusiei în incapacitate de plată

Moody's confirmă intrarea Rusia în incapacitate de plată

Agenţia de rating Moody's confirmă că Rusia a intrat în incapacitate de plată a datoriei externe, pentru prima dată în acest secol, după ce deţinătorii de obligaţiuni nu au primit 100 de milioane de dolari în plăţi de dobândă.

„Sunt posibile încălcări suplimentare cu privire la plăţile viitoare ale cupoanelor”, adaugă ageţia de rating Moody's, într-un comunicat apărut astăzi.

Exclusă din sistemul internaţional de plăţi, Rusia a fost izolată de comunitatea occidentală, aflându-se în incapacitate de a plăti datoria externă, deşi are bani suficienţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici