Nuclearelectrica are un nou director financiar, pe economistul Mihai Darie

Producătorul de electricitate Nuclearelectrica (SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din România, are un nou director financiar, pe economistul Mihai Darie, care a preluat funcţia pe 1 februarie.

433 afișări
Imaginea articolului Nuclearelectrica are un nou director financiar, pe economistul Mihai Darie

Nuclearelectrica are un nou director financiar, pe Mihai Darie, de profesie economist

Darie este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori, potrivit unui comunicat al Nuclearelectrica transmis luni Bursei de Valori Bucureşti.

Mihai Darie a fost selectat în funcţie în urma unu proces de selecţie derulat în conformitate cu prevederile OUG 109/2.011 privind guvernanţa corporativă.

Nuclearelectrica a fost asistată în acest proces de firma de recrutare Quest Advisors.

Compania este controlată de stat prin Departamentul pentru Energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici