Nuclearelectrica depune 61,3 milioane de lei la Banca Românească. Dobândă de 9% pe an

Producătorul de energie nucleară Nuclearelectrica, listat pe piaţa locală de capital sub simbolul SNN, a constituit un depozit la termen, fără prelungire, în valoare de 61,28 milioane de lei la Banca Românească.

555 afișări
Imaginea articolului Nuclearelectrica depune 61,3 milioane de lei la Banca Românească. Dobândă de 9% pe an

Scadenţa este pe 12 decembrie 2022, în timp ce rata procentuală a dobânzii este de 8,99% pe an, cea mai mare din rândul celor şase depozite deţinute de Nuclearelectrica la instituţia bancară.

La 17 iunie 2022, compania avea constituite depozite la Banca Românească de 611.870.000 de lei, suma depăşind 5% din valoarea activelor nete ale Nuclearelectrica, precum şi 10% din cifra de afaceri netă aferentă ultimei situaţii financiare anuale, se arată într-un raport publicat astăzi la Bursa de Valori Bucureşti.

De la începutul anului, acţiunile SNN s-au depreciat cu 9,7% pe tranzacţii de 274 de milioane de lei, societatea controlată de statul român având o capitalizare de 12,7 miliarde de lei.

Nuclearelectrica menţiona suma de 2,2 miliarde de lei la categoria „total numerar şi echivalente de numerar” în raportul financiar (neauditat) la T1/2021, de la 1,3 miliarde de lei în data de 31 decembrie 2021 (raport auditat).

În data de 24 iunie, Nuclearelectrica va acorda dividende de 596 de milioane de lei acţionarilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici