Orange va segmenta portofoliul de abonamente în trei categorii

Orange România va segmenta portofoliul de abonamente în trei categorii, în funcţie de necesităţile clienţilor, a anunţat vineri operatorul de telefonie mobilă.

71 afișări
Imaginea articolului Orange va segmenta portofoliul de abonamente în trei categorii

Orange va segmenta portofoliul de abonamente în trei categorii (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Fiecare categorie de abonamente va avea un simbol, respectiv delfin, panteră şi fluture, se arată într-un comunicat al companiei.

"Am identificat oportunitatea unei schimbări structurale a ofertei de abonamente, care să fie adaptată necesităţilor actuale de consum şi de control al costurilor şi care să se diferenţieze pe piaţă. Prin simplificarea planurilor tarifare şi a modului de comunicare a ofertelor, clienţii noştri vor putea identifica mai uşor abonamentul potrivit", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer în cadrul Orange România.

În prima categorie sunt incluse abonamentele axate pe serviciile de voce, destinate clienţilor care au nevoie de mai multe minute pentru convorbiri, aceştia putând să aleagă între opt variante de abonamente, cu preţuri între patru şi 60 de euro (TVA inclus).

Abonamentele Panteră cuprind toată gama de servicii, respectiv voce, mesaje scrise şi internet mobil, pentru clienţii care au nevoie să folosească la maxim funcţiile telefonului. Aceste abonamente sunt disponibile în şase variante, la costuri cuprinse între opt şi 80 de euro.

Al treilea tip de abonamente oferă acces la opţiunile PrePay, plus 100 de minute în reţea şi 5 MB pentru acces la internet, cu 9 euro lunar. Clienţii îşi pot realimenta oricând contul prin modalităţile de reîncărcare specifice cartelei PrePay şi primesc bonusuri la reîncărcare.

Orange va păstra în ofertă abonamentul de 3 euro, cele dedicate iPhone şi abonamentul de familie.

Operatorul ocupă prima poziţie pe piaţa românească, cu 10,35 milioane de clienţi. Orange România face parte din grupul France Telecom, companie de comunicaţii cu peste 186 milioane de clienţi pe cinci continente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici