Oraşele din Vestul ţării atrag tranzacţii imobiliare în valoare de zeci de milioane de euro

  • Românii au luat credite ipotecare de peste 11 miliarde de lei în 2020, iar programul Noua Casă a accelerat procesul de achiziţie de locuinţe, chiar dacă anul care a trecut a fost unul dificil şi atipic din cauza pandemiei.
313 afișări
Imaginea articolului Oraşele din Vestul ţării atrag tranzacţii imobiliare în valoare de zeci de milioane de euro

Oraşele din Vestul ţării atrag tranzacţii imobiliare în valoare de zeci de milioane de euro

Valoarea totală a proprietăţilor tranzacţionate în 2020 de agenţia imobiliară Blitz a atins cifra de 65 de milioane de euro în Braşov şi Cluj, iar peste 30% din tranzacţii au fost prin intermediul unei forme de finanţare bancară.

„Deşi a fost un an atipic din cauza pandemiei, cifra de vânzări a companiei a depăşit 2,5 milioane de euro, în creştere cu 4% faţă de 2019. A doua jumătate a anului a însemnat pentru noi o perioadă intensă de activitate, în care am recuperat lunile mai slabe din cel de-al doilea trimestru. Pentru a susţine această dezvoltare, am extins reţeaua de angajaţi şi colaboratori cu peste 40%, depăşind la finalul anului trecut 150 de persoane. Un focus special a fost acordat reorganizării şi revitalizării departamentelor de ansambluri rezidenţiale şi de vânzări case, pe fondul creşterii în piaţă a dinamicii pe aceste segmente”, a spus Cătălin Priscorniţă, CEO Blitz

Numărul de vizionări a depăşit 15.000 pe parcursul anului 2020, acest lucru însemnând o medie de peste 1.250 de vizionări pe lună.

Blitz vizează deschiderea a peste 20 de birouri în următoarea perioadă în principalele centre economice ale ţării, inclusiv în Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici