Pandemia dă idei de afaceri. Laura şi Flavia au pus bazele unui magazin cu produse exclusiv româneşti

  • Laura şi Flavia au deschis primul magazin cu produse nealimentare exclusiv româneşti: vând haine şi produse din lavandă
  • Alţi 4 producători locali aduc produse în magazinul românesc: perne, genuţe sau jucării
  • În acest fel producătorii locali prosperă împreună şi ajută economia locală
4231 afișări
Dacă vrei să sprijini producătorii locali, cumpără produse româneşti! Flavia şi Laura sunt două tinere de 32 de ani, din Iaşi, care au pus bazele unui magazin cu produse exclusiv  româneşti.
 
Laura este proprietara unei plantaţii de lavandă şi aduce în magazine produse cosmetice şi lumânări. Iar Flavia are o mini fabrică unde produce haine pentru copii, din bumbac. Alţi patru producători locali au şi ei produse în micul magazin cochet:  jucării din lemn, perne, gentuţe şi lucruri pentru femei gravide.
 
Conceptul a luat naştere în timpul  pandemiei, datorită cererii foarte mari în mediul online. Tinererele au investit în magazin aproximativ 7000 de euro.  

„Lumea căuta să iasă din casă, iar asta ne-a încurajat foarte mult. Să pună mâna pe produse, să le testeze. Având în vedere că sunt produse româneşti, le-am trezit curiozitatea şi au fost surprinşi că sunt la strandarde europene”, a declarat Flavia Hritcu.

„Cumpărătorii vor susţine familiile din Iaşi şi econopmia locală.Este foarte important pentru dezvoltarea comunităţii locale, mai ales în contextul pandemiei, când e important, cum e în cazul meu sa vezi că nu mai acces la reciepiente pe care le importam. Acum am reuşit să descopăr producători de sticlă, am început să redescoperim producţia locală”, a declarat Laura Ignatoaie.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici