PAŞTE 2017: Preţuri între 700 de lei, în Delta Dunării şi 2399 de euro, în Caraibe

Delta Dunării, Băile Felix, Tenerife sau Dubai sunt câteva dintre ofertele agenţiilor de turism pentru petrecerea sărbătorilor de Paşte. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei şi pot ajunge până la câteva mii de euro.

1873 afișări
Imaginea articolului PAŞTE 2017: Preţuri între 700 de lei, în Delta Dunării şi 2399 de euro, în Caraibe

PAŞTE 2017: Preţuri între 700 de lei, în Delta Dunării şi 2399 de euro, în Caraibe (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

„Ţara noastră rămâne preferata turiştilor români pentru vacanţa de Paşte, cu toate că sunt cereri pentru o paletă din în ce mai largă de destinaţii. Le propunem clienţilor noştri sejururi în Delta Dunării sau în Transilvania. Însă, au fost solicitate şi destinaţii noi şi pachete atipice pentru vacanţa de Paşte din acest an, cum ar fi croazierele în Caraibe şi Cuba”, a precizat, pentru MEDIAFAX, director de vânzări TUI Travel Center-Eurolines.

De exemplu, în Delta Dunării, trei nopţi de cazare în camera dublă, la o structură de primire turistică de patru stele, cu demipensiune (mic dejun şi cină), prânz festiv de Paşte şi cină pescărească în ziua de Paşte costă 155 de euro/persoană.

În schimb, preţul pentru un sejur şi croazieră în Caraibe şi Cuba ajunge la 2399 de euro/persoană.

“În acest moment, avem o creştere de peste 50% a vânzărilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, un început de an foarte bun şi sperăm să rămână acelaşi trend ascendent şi în restul sezonului. Bugetul mediu alocat în acest an pentru sărbătorile Pascale este de aproximativ190 euro/persoană. Preţurile au rămas aproape neschimbate comparativ cu 2016”, a adăugat Marinof.

Cei de la Holiday Office le propun celor ce vor să petreacă Paştele în locaţii exotice un sejur de şapte nopţi în Tenerife, pachetul de servicii ce include şi transportul cu avionul costând de la 783 de euro/persoană.

O altă variantă este Dubai, o excursie de şapte nopţi şi bilet de avion pornind de la 700 de euro/persoană.

„Pentru Sărbătorile de Paşte, cele mai căutate destinaţii de către turiştii Happy Tour au fost în primul rând cele din Grecia, Creta şi Rhodos, în principal datorită faptului că Grecia este o ţară creştin-ortodoxă, apoi Cipru, Bulgaria, datorită proximităţii faţă de România, dar şi city break-uri în Roma sau Disneyland Paris. O noutate pentru anul acesta, de Paşte, este destinaţia Sharm el Sheikh, care a revenit în preferinţa turiştilor după doi ani de pauză”, spune Daniela Toncu, Head of Leisure Happy Tour.

Pe litoralul bulgăresc, trei nopţi de cazare în regim All Inclusive costă 146 euro/persoană la un hotel de cinci stele, iar o excursie în Creta, şase nopţi de cazare şi transport cu avionul începe de la 470 de euro/persoană.

Iar, pentru a petrece Paştele în Egipt, la Sharm el Sheikh, fiecare turist plăteşte pe pachet (cazare şapte nopţi, la hotel de patru stele, All Inclusive, plus bilet de avion) 638 de euro.

În schimb, Eximtur recomandă pentru petrecea vacanţei de Paşte Băile Herculane, trei nopţi de cazare cu demipensiune şi masă festivă, la un hotel de patru stele ajungând la 725 de lei/persoană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici