Poate fi interzis accesul vizitatorilor în firme? În ce condiţii? / Salutul, înlocuit de termometru şi mască

  • Măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor şi purtatul măştii sunt obligatorii atât pentru angajaţii firmelor, cât şi pentru clienţi, parteneri sau curieri
  • Măsurile sunt în vigoare pe toată perioada stării de alertă
  • Cine are o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius ajunge la medicul de familie
1141 afișări

Măsurarea temperaturii sau purtatul măştii sunt obligatorii şi atunci când te întâlneşti cu parteneri de afaceri sau intri în propria firmă. Petruţa Nicola este consultant fonduri europene la o firmă din Craiova.

Trece prin aceste “probe” ori de câte ori se întâlneşte cu colaboratorii săi. Dezinfectatul mâinilor la intrare şi ştergerea suprafeţelor sunt obligatorii.

“Am fost şi la instituţiile statului, şi la magazine, diverse firme private şi n-am avut probleme, dar am fost testată de câte ori am mers acolo.”, spune Petruţa Nicola - consultant fonduri europene.

Dacă temperatura depăşeşte 37,3 grade la prima scanare, aşteptăm timp de câteva minute şi reluăm procedura. Dacă temperatura depăşeşte, la fel, 37,3 grade, nu va intra în firmă.”, declară şi Mihaela Mocanu – reprezentantul unei firme.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici