Poşta a deschis în Gara de Nord primul ghişeu cu program extins, de 17 ore

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) a deschis în Gara de Nord primul ghişeu cu program extins, de 17 ore, funcţional zilnic, care va furniza servicii complete, de la transfer de bani până la vânzări de timbre, a anunţat operatorul naţional poştal..

1042 afișări
Imaginea articolului Poşta a deschis în Gara de Nord primul ghişeu cu program extins, de 17 ore

Poşta a deschis în Gara de Nord primul ghişeu cu program extins, de 17 ore (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

Ghişeul Poştal Gara de Nord, parte a Oficiului Poştal 12, este integrat în reţeaua naţională a oficiilor informatizate şi va funcţiona în intervalul orar 07:00 - 00:00.

Clienţii Poştei Române vor putea să transfere bani, să achite rovignete, facturi, taxe şi impozite, să cumpere timbre, dar şi să trimită colete.

Orarul clasic al unui oficiu poştal este în intervalul 08:00 – 19:00.

O eventuală decizie de extindere a proiectului-pilot de la Gara de Nord va fi luată peste trei luni, după evaluarea impactului.

CNPR a demarat, anul trecut, un plan de modernizare a oficiilor şi ghişeelor, precum şi a serviciilor oferite. În Capitală, operatorul naţional deţine deja trei spaţii modernizate, şi anume Ghişeul Poştal Dacia, Oficiul Poştal 39 şi Oficiul Poştal 41.

Cu afaceri de 1,15 miliarde de lei în 2013, Poşta este cel mai mare operator local de profil.

Compania are o reţea teritorială de peste 5.600de unităţi şi mai mult de 27.000 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici