Premieră europeană: Inventatorul stick-ului USB va lansa în România telefonul modu

Compania TDT Distribution va lansa în februarie pe piaţa românească, în premieră europeană, un telefon creat de Dov Moran, creditat ca inventator al memoriei de stocare a datelor cu conexiune USB.

87 afișări
Imaginea articolului Premieră europeană: Inventatorul stick-ului USB va lansa în România telefonul modu

Premieră europeană: Inventatorul stick-ului USB va lansa în România telefonul modu (Imagine: www.modumobile.com)

Telefonul, denumit modu, va fi lansat în parteneriat cu Vodafone, iar reprezentanţii TDT Distribution, companie care va coordona vânzările noului aparat, spun că acesta este acreditat de Guiness Book ca cel mai uşor telefon din lume.

Telefonul are memorie internă de 2GB, music player şi poate fi inserat în mai multe gadgeturi. Produsul va putea fi cumpărat atât la liber, cât şi cu abonament. Aparatul a fost prezentat marţi într-o conferinţă de presă la Bucureşti, iar reprezentanţii TDT nu au precizat la ce preţ va fi vândut.

"Aceasta este prima lansare pe piaţa europeană, iar din România vom coordona activităţile legate de modu pe şase pieţe, respectiv Polonia, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Serbia şi Croaţia. Aceste pieţe sunt în dezvoltare şi pe un trend ascendent în ceea ce priveşte serviciile telecom şi apetitul utilizatorilor pentru gadgeturi", a declarat într-o conferinţă de presă Alin Cîrstea, directorul general executiv al TDT.

Dov Moran, prezent la conferinţă, a declarat că lansarea europeană va avea loc în România pentru că aceasta este o piaţă cu potenţial, adecvată noului produs.

Telefonul este deja prezent în state precum Israel, Brazilia, Peru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici