Producătorii locali din sudul României s-au adunat într-un singur loc

Antreprenoriat social pune la dispoziţie marketplace pentru producătorii locali din regiunea Sud - Muntenia.

356 afișări
Imaginea articolului Producătorii locali din sudul României s-au adunat într-un singur loc

Producătorii locali din sudul României s-au adunat într-un singur loc

Pentru creşterea performanţei afacerilor locale din România prin digitalizare, un nou proiect a fost implementat în beneficiul antreprenorilor din regiunea Sud - Muntenia.

Platforma Stilulmeu.ro aduce economia locală în faţa consumatorilor din mediul online, fiind dedicată IMM-urilor din judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman. Este un proiect de economie socială, oferind companiilor înscrise pe platformă acces la o zonă modernă şi fiabilă de e-commerce, alături de suport şi know-how în domeniul sustenabilităţii.

Din perspectiva utilizatorului, este un marketplace ce aduce legătura directă cu producători şi comercianţi locali, pentru acces la alegeri avantajoase şi sustenabile de produse fashion, decoraţiuni interioare şi cadouri practice. „Ca proiect de tip întreprindere socială, Stilulmeu.ro pune accent pe digitalizare în industria modei, pe dezvoltare sustenabilă în beneficiul economiei locale şi deci a comunităţilor din regiunea Sud - Muntenia”, spune Patricia Codescu, fondator şi CEO al ChoozFit SRL, compania care dezvoltă platforma Stilulmeu.ro.

Pe platformă se află deja Brâu Muntenesc (producător ii tradiţionale) din Ploieşti, judeţul Prahova, Sandart Wood SRL (producător decoraţiuni de lemn) din Ploieşti, judeţul Prahova, Alisia Enco (producător îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii) din Ploieşti, judeţul Prahova, Bebe Boutique (producător îmbrăcăminte pentru copii) din Proviţa de Jos, judeţul Prahova, Deco Art (producător de păpuşi tradiţionale) din Giurgiu, judeţul Giurgiu, Lucille Craftshop (producător de jucării, decoraţiuni, accesorii, craft) din Câmpina, judeţul Prahova şi Cristina Boboc (producător decoraţiuni personalizate) din Topoloveni, judeţul Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici