Producătorul de acoperişuri Bilka Steel a câştigat titlul de Antreprenorul anului 2020 în România

  • Horaţiu Ţepeş a câştigat gala Entrepreneur of The Year Romania a EY România
  • 39 de antreprenori au participat la competiţia naţională
  • Gala Mondială Entrepreneur of The Year va avea loc la Monte Carlo
213 afișări
Imaginea articolului Producătorul de acoperişuri Bilka Steel a câştigat titlul de Antreprenorul anului 2020 în România

Producătorul de acoperişuri Bilka Steel a câştigat titlul de Antreprenorul anului 2020 în România

Gala Entrepreneur of The Year Romania a ajuns la final. 39 de antreprenori au participat la competiţia din România organizata de EY România.

Horaţiu Ţepeş, proprietarul producătorului de acoperişuri Bilka Steel, a câştigat cea de-a cincia ediţie a competiţiei.

În 2020, firma sa  a avut afaceri de 163 mil. euro şi peste 500 de angajaţi.

Horaţiu Ţepeş va participa la Gala Mondială Entrepreneur of The Year, care, tradiţional, se va ţine în Monte Carlo.

„Mulţumesc tare mult sunt onorat, surprins şi onorat chiar nu mă aşteptam, sunt atâtea business-uri frumoase şi oameni de succes. Vă mulţumesc, este un premiu al întregii echipe Bilka şi nu numai este premiul şi tuturor partenerilor noştri din ţară şi de peste hotare”, a mărrturisit antreprenorul român după ce a aflat că a câştigat titlul.

În cei 14 ani de activitate investiţiile companiei Bilka se ridică la peste 50 milioane de euro, fapt ce a contribuit la obţinerea unei cote de 35% din piaţa acoperişurilor.

Antreprenorii prezenţi la gală activează în mai mult de 15 sectoare de activitate şi au în total mai mult de 5.000 de angajaţi.

Ediţia de anul acesta nu a fost lipsită de noutăţi. Organizatorii au introdus două premii noi, cel de responsabilitate socială si de cea mai de succes transformare a unui business în pandemie.

Acestea au fost câştigate de firmele Simtel Team şi de Techtex o companie din industria textilă care în timpul crizei medicale a început să producă măşti.

„Techtext într-adevar  este o companie care a crescut accelerat în anul 2020, a reuşit să atinga o cifră de afaceri de o suta de milioane de lei cu un număr de 350 de angajaţi”, spune Mihai Filip, fondatorul Techtex.

Simtel Team, care a câştigat titlul pentru responsabilitate socială, este o companie care activează în trei domenii, telecomunicaţii, energie verde şi automatizări industriale. În doar doi ani, veniturile companiei au crescut de la trei la unsprezece milioane de euro pe an

„Pentru noi, responsabilitatea socială reprezintă o valoare şi o vom face şi de acum încolo. Vom încerca să fim din ce în ce mai buni, iar anul viitor sperăm să luam şi titlul cel mare”, a declarat Iulian Nedea, fondatorul Simtel.

În România programul EY Entrepreneur of The Year s-a lansat în 2014 şi reuneşte cei mai de succes antreprenori din toate domeniile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici