Proiect estimat la 225 milioane euro pentru un tronson de autostradă între Ogra şi Târgu Mureş

CNADNR caută constructor pentru un tronson de autostradă între Ogra şi Târgu Mureş (judeţul Mureş), plus un drum de legătură de 4,7 kilometri, şi estimează valoarea totală a contractului, împărţit în două loturi, la 990,5 milioane lei (225,6 milioane euro), inclusiv TVA.

16629 afișări
Imaginea articolului Proiect estimat la 225 milioane euro pentru un tronson de autostradă între Ogra şi Târgu Mureş

Proiect estimat la 225 milioane euro pentru un tronson de autostradă între Ogra şi Târgu Mureş (Imagine: Sebastian Marcovici/Mediafax Foto)

Proiectul, parte a autostrăzii Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, cuprinde loturile Târgu Mureş - Ungheni (4,5 kilometri) + drum de legătură (4,7 km) şi Ungheni - Ogra (10,1 km).

Primul lot are o valoare estimată de până la 340,97 milioane lei, iar al doilea este evaluat la 457,8 milioane lei, sumele, fără TVA, incluzând şi eventuale lucrări suplimentare.

Termenul pentru finalizarea contractului este de cinci ani de la data atribuirii.

Lucrările vor fi adjudecate prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut, iar constructorii pot depune ofertele sau cererile de participare până la 1 septembrie.

Proiectul va fi finanţat cu bani europeni (85%) şi fonduri de la buget.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici