Renault România recheamă în service aproape 5.000 de autoturisme Dacia şi Renault

Grupul Renault România a început o acţiune de rechemare în service, pentru verificări, a 4.164 autoturisme Dacia şi 740 Renault, pentru posibile neconformităţi la semi-conurile de supape ale unor motoare fabricate în Spania.

1073 afișări
Imaginea articolului Renault România recheamă în service aproape 5.000 de autoturisme Dacia şi Renault

Renault România recheamă în service aproape 5.000 de autoturisme Dacia şi Renault (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"Este vorba de motoare de 1,2 litri pe benzină, de 75 cai putere, fabricate în Spania. Aceste motoare ar putea prezenta neconformităţi ale semi-conurilor de supape. Intervenţia în service durează între 20 de minute, dacă se face doar verificarea chiulasei motor, şi patru ore şi jumătate în cazul în care se procedează la înlocuirea semi-conurilor de supape", au declarat reprezentanţii biroului de Comunicare din cadrul Automobile Dacia.

Acţiunea de rechemare a început la 1 septembrie şi se va încheia în momentul în care vor fi verificate toate maşinile care fac obiectul operaţiunii.

Toate costurile asociate acestei operaţiuni vor fi suportate de către grupul Renault.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici