Rezultate istorice pentru Nuclearelectrica: a obţinut un profit fără precedent. Faţă de aceeaşi perioadă a anului, creşterea este cu 202%

Nuclearelectrica a încheiat primele nouă luni din acest an cu un rezultat net de 1,94 miliarde lei, în creştere cu 202% faţă de perioada similară a anului trecut.

9147 afișări
Imaginea articolului Rezultate istorice pentru Nuclearelectrica: a obţinut un profit fără precedent. Faţă de aceeaşi perioadă a anului, creşterea este cu 202%

Sursa foto: Google Images

Nuclearelectrica, singurul produ­cător de energie nucleară din România, companie contro­lată majoritar de Ministerul Energiei, a încheiat primele nouă luni din 2022 cu un rezultat net de 1,94 miliarde lei, în creştere cu 202% faţă de perioada similară a anului anterior, scrie ZF.

Calculând profitul net din ultimele 12 luni, 2,27 mld. lei, multiplul PER este de 5,57x, bazat pe capi­talizarea de 12,65 mld. lei din 10 noiembrie.

Vineri, după-amiază, acţiunile SNN se apreciau cu 3,6%, pe un rulaj de 1,1 mil. lei, la 43,45 lei pe unitate, arată datele BVB.

Veniturile companiei au crescut cu 124,6% în ianuarie-septembrie, la un total de 4,9 mld. lei pe fondul crizei energetice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici